fbpx
0751.063.053

Platforma Auto Iasi

  • Platforma Auto Iasi
  • Transportam si pasagerii
  • Platforma Iasi pentru Autoutilitare
  • Transportam pe platforme Autoturisme
  • Platforma Auto Iasi Non Stop
  • Transportam Microbuze
  • Incarcare/Descarcare GRATUITA

Platforma Auto Iasi

Oferim servicii de transport masini si platforma auto Iasi non stop in judetul Iasi, la cele mai inalte standarde calitative.

Prezenta autospecialelor noastre in fiecare cartier din Iasi , permite interventia rapida in judetul Iasi , si pozitionarea pe locuri fruntase in serviciile de platforma auto Iasi din localitate.

Platforma auto Iasi presteaza servicii de tractari auto non stop cu platforma si asistenta rutiera non stop pe toata raza judetului Iasi , cu parteneri in toate orasele. Platforma Auto Iasi rientarea noastra permanenta pentru dezvoltarea serviciilor se reflecta in prezenta de platforme auto performante si diversificate. Astfel putem efectua in cel mai scurt timp atat transport auto, cat si tractari utilaje, tractari agabaritice, transport tractoare, platforma auto iasi ,  tractari stivuitoare, tractari nacele si multe alte transporturi atipice.

Platforma Auto Iasi detine un dispecerat non stop.  Procedura este simpla: dvs ne sunati si noi intervenim!

Platforma Iasi

De ce noi ? Pentru ca platforma iasi are o viziune clara , stiind ca secretul unei afaceri de succes este strans legat de gradul de satisfactie al clientului. Acordam o deosebita atentie cerintelor si recomandarilor dumneavoastra.

Dupa ce beneficiati de serviciile partenerilor nostri, va incurajam sa acordati un feedback simplu, aplicand calificative pentru cele 3 criterii esentiale: timp interventie, pret si satisfactie pentru platorma iasi. Va asiguram ca le vom lua in considerare,  si ca vom lucra permanent la perfectionarea serviciilor.

Scopul nostru declarat este eficientizarea serviciilor de platforma iasi si asistenta auto, astfel incat sa putem efectua tractari ieftine la pret mic si la cel mai inalt grad de profesionalism.

Dorim sa va eficientizam costurile, si va oferim posibilitatea, ca in situatia unui transport auto „din timp ” , sa sa sunati la dispecerul platforma iasi non-stop 0751.063.053 , si sa rezervati platforma pentru o data ulterioara, la un pret mic, cu pana la 80% mai ieftin fata de pretul normal de lista.

 

Tel : 0751 063 053